Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl

Toelating Vooropleiding Hedendaagse Dans

 Hoe doe je auditie voor de Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD) 1,2 of 3? 

Je kunt auditie doen als je tussen de 8 jaar en 16 jaar oud bent en aanmelden voor de VHD 1, VHD 2 en VHD 3 via dit formulier. Het formulier staat ook onderaan de pagina. Daarna neemt de coördinator contact op met je. We maken een afspraak om verschillende lessen op de VHD te volgen. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. Het is erg fijn als je enige ervaring hebt in dans en/of musical maar het is niet verplicht. Tijdens de auditie kijken we voornamelijk naar je ontwikkelmogelijkheden op de gebieden, zang, spel en dans. We kijken hoe muzikaal je bent, hoe snel je dingen oppakt en omgaat met aanwijzingen. Als de auditie positief is, neem je deel aan de fysieke keuring en vindt er een motivatie gesprek plaats. 

Na een positieve auditie kun je als leerling starten op de Vooropleiding Hedendaagse Dans 1,2 of 3. 

Aanmelden auditie!

Wil je de VHD 3 volgen in combinatie met zang en spel dan dien je naast een positieve dansauditie ook een positieve zang & spel auditie te doen. Geef deze voorkeur aan op het inschrijfformulier bij overig. 

Je volgt de VHD 3 op VMBO-T, HAVO en VWO uitsluitend in combinatie met middelbare school het Rodenborch-College in Rosmalen. Regionaal is dit voor onze VHD leerlingen de beste plek om een dansopleiding te volgen. Het Rodenborch-College is een topsport talent school en heeft 500 topsporters/dansers. De school is volledig gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van onze dansers, er zijn maatwerkroosters, topsportcoaches en VHD 3 leerlingen kunnen rustig studeren in een speciale studieruimte. 

Zit je op VMBO K/T op een school in de regio, dan kun je op 2 a 4 middagen het programma van de VHD 3 volgen, waarbij je 4,5 uur les per week volgt. 

Zit je in HAVO 5 of VWO 6 op het Rodenborch of op een school in de regio dan kun je op 2 a 3 middagen het programma van de VHD 3 volgen, waarbij je 4,5 uur les per week volgt en je voorbereid op het doen van auditie bij een van de HBO kunst opleidingen in Nederland. 

Zit je in groep 7 of 8 en overweeg je naar het Rodenborch-College te gaan in combinatie met de VHD 3? Of zit je reeds op een andere middelbare school en overweeg je over te stappen? 
Geïnteresseerde ouders en leerlingen kunnen zich aanmelden bij Niels van Alebeek (e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meer informatie: Geraldine van de Griend 06-10776684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ja, ik wil me aanmelden voor de auditie voor de VHD
Naam

Vul hier je persoonlijke gegevens in

Contactgegevens

Hoe kunnen we je bereiken?

Huidige school

Naar welke school ga je nu?

Ja, ik schrijf me in voor de auditie voor de VHD
Danservaring

Vul hier de gegevens van je dansschool in

Hoeveel jaar ervaring heb je in onderstaande dansstijlen?

Bijzonderheden

Heb je fysieke bijzonderheden (of klachten)?

Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD)

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube